Spisested København K

Restaurationen er et spisested i København, der fokuserer på moderne, dansk mad af høj kvalitet.

Hvem er vi?

Vores køkken er baseret på danske madtraditioner og følger de skiftende årstider ud fra et ønske om at lave mad på de mest friske råvarer. Samtidig gør vi alt for at undgå madspild, og vores mission er at fastholde Restaurationen som et spisested i København, hvor økologi og bæredygtighed er i højsædet.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for restaurationsbranchen, og vi ser det som vores fornemste opgave at skabe rammerne for gæsternes madoplevelse. Hos os handler det både om at give en fantastisk kulinarisk smagsoplevelse og sørge for, at vores gæster har en hyggelig aften, hvor de blot skal koncentrere sig om at nyde maden, stemningen og hinanden.

Spisested København med smagen i centrum

Hvis du vil finde et spisested i København, er der mange at vælge imellem. Hos Restaurationen er det dog smagen, der er i centrum, og derfor tilbyder vi enkle, veltillavede retter ud fra devisen, at friske, lokale råvarer er den bedste inspiration, der aldrig går af mode.

Vores menukort følger den danske sæson, og vi tager altid udgangspunkt i, hvad den danske natur tilbyder af grønt, vildt og fisk. Hver dag er der mulighed for at prøve særlige retter på Tavlen. Her præsenterer vi løbende retter lavet på særlige råvarer fra vores små, lokale producenter og inspirerer os selv og vores gæster til at prøve nye kulinariske oplevelser.

Vi har et velassorteret vinkort med kvalitetsvin til fornuftige priser, og med et udvalg der gør det let for vores gæster at vælge vine, der passer både til maden og til deres egne præferencer.

Her finder du os

Vores spisested ligger centralt i København, i Møntergade på halvvejen mellem Nørreport og Kongens Nytorv, kun 10 minutters gang fra nærmeste tog- eller metrostation. I kan derfor let kombinere et besøg hos os med en tur i biografen, en teatertur eller koncert.

Efter kl. 21 serverer vi også en særlig menu bestående af 2 retter med vin til, hvis I får lyst til en let souper efter en hyggelig aften i byen.

Har I lyst til at få en udsøgt smagsoplevelse i smukke omgivelser, er det nemt at kontakte os. Ud over vores aftenmenu er det også muligt at bestille frokost hos os, så længe I er mere end 10 gæster. Vi arrangerer desuden private selskaber, både i egne lokaler eller hjemme hos jer.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00