Selskabslokale i København K

Livets store begivenheder og mærkedage kræver en særlig fest. Skal I holde bryllup, fødselsdag eller konfirmation, så brug vores smukke selskabslokaler – ideelle til enhver festlig lejlighed

Mangler du et selskabslokale?

Står I for at skulle holde en større fest, så lad os hjælpe med at arrangere den. Vi har mange års erfaring med at arrangere selskaber, og kan stå for både lokaler, mad og servering, så I ikke skal bekymre jer om dette. I kan vælge imellem at holde festen enten i vores selskabslokale eller i selve Restaurationen. I kan ligeledes holde festen i eget hjem, hvis I vil afholde selskabet i vante omgivelser. Vores lokaler og restaurant ligger centralt i København K, så det er nemt for gæsterne at komme til og fra selskabet.

Har I brug for selskabslokaler og hjælp til at afholde firmaarrangementer, klarer vi selvfølgelig også det. Uanset om det drejer sig om bestyrelsesmiddage, jubilæer, julefrokoster eller andre arrangementer, hvor I har behov for at kunne tale frit i private, afslappede rammer uden at blive forstyrret.

Behagelig og smagfuld indretning

Vores selskabslokaler i København K er indrettet, så vores gæster kan holde fest i smukke og komfortable omgivelser. Mezzaninen med lounge er smagfuldt indrettet af Bolia. Her kan gæsterne slappe af, nyde en aperitif og komme i god stemning inden de går til bords.

Bordene er dækket med glas og service fra Royal Copenhagen, Georg Jensen og Holmegaard, og med moderne dansk kunst på væggene tjener vores selskabslokaler som rammen for en uforglemmelig fest i flotte og behagelige omgivelser.

5
6
7
8

Stemningsfyldt selskabslokale i København K

Vi har overført den høje kvalitet og serviceniveau fra Restaurationen til vores selskabslokaler, med samme stemning og udsøgte betjening. Lokalerne er desuden indrettet med handicaplift til både garderobe og toiletter.

Mad ud af huset

Hvis I ønsker vores hjælp til at afholde selskaber i eget hjem, bliver maden naturligvis tilberedt, anrettet og serveret af vore dygtige kokke og tjenere. Maden er på forhånd tilberedt i vort køkken, så alt er klart, når vi ankommer hos jer.

Når vi arrangerer middage i vores selskabslokaler eller i dit hjem, sørger vi for, at alt fungerer ned til mindste detalje. I kan derfor blot slappe af og deltage i festen, mens vi sørger for, at selskabet bliver en succes. Alle selskaber er forskellige, så vi lægger stor vægt på at tilpasse festen i forhold til jeres ønsker.

Vil du vide mere om vores selskabslokale?

Mangler I hjælp til at arrangere et selskab, eller har I brug for selskabslokaler i København K, er I velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at skabe en mindeværdig fest.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00