Så er vi tilbage efter sommerferie

Vi er fulde af ideer og klar til at servere moderne dansk efterårsmad for vores gæster.

Der er masser af skønne krabber, søtunger og andet godt fra havet. Poularder fra Pilegården og klaveryg til grillen. Tomater, nye danske majs, skovsvampe, krydderurter og salater fra landet og masser af bær. Kort sagt alt det som kendetegner den gode danske mad på denne tid af året. I kan se det nye menukort her på hjemmesiden.

På billederne er der krabbekage med krabbekompot, majs og oregano. Mousse på røgede sild med æggesalat, syltede radisser og rugbrød. Søtungefilét stegt med brød og krydderurter serveret på to slags bønner med kardemomme og citron. Hindbæris med vanillecreme, makroner, marengs, coulis og mynte. Mazarin med hvid chokoladeganach og masser af bær.

Vi glæder os så meget til at lave mad til jer!!!

Kontakt os

3314 9495