Så er julen over os og det betyder selvfølgelig at Restaurationen, fra tirsdag 20/11, serverer sin julemenu

Det er som traditionen byder, et menukort fyldt med alle de råvarer sæsonen byder på, tillavet i en nutidig udførsel. Vi har historien
i baglommen, men laver julemad til vor tid.
Masser af smag og masser af forskellige tilberedningsmetoder.

Det vælter med fasaner, svineskanke, klipfisk, røget laks, svampe, kål, jordskokker, skorzornerrødder, honningkage, ris desserter, syltede kirsebær og alt det andet gode sæsonen byder på.

På tavlen er der både caviar og foie gras terrine. Så er det på plads.

I år er de hvide trøfler på banen igen, så for 150.- kan man få dem høvlet ud over sin mad.
Det lægger sgu lidt til fx svineskanken.

Kom og spis moderne dansk julemad. Det fås ikke bedre!!! P.S. På billederne hvide trøfler og Anna med ny parterede fasaner.
Hun synes de er skønne (…og det gør Mia og Maria i baggrunden også)

Bo 01
Lisbeth

Kontakt os

3314 9495