It´s time for the first autumn menu of the season

Som altid her vi slidt i det for at finde de bedste råvarer fra de bedste producenter:
Limousine kalv fra Pilegården. Ænder fra Ellemosegård. Grøntsager og Æble fra Lammefjorden.
Det bedste fra havet, som i øjeblikket er høst sild, blæksprutter, kuller (Både fersk og røget) og hummer.

Det syltede fra sommeren kommer også i spild, blandt andet de syltede asparges til Kammerskinken

Desserterne er selvfølgelig kun med danske æbler, som lige nu er fantastiske og i år helt vandvittigt gode.
Der er desserter med både Elstar, Belle de Boscop, Gråsten og Cox Orange.

Vi har gang i alle mulige og umulige tilberednings metoder og som altid er det håndværk og lang tids erfaring der gør maden.

Kom og spis moderne dansk efterårs mad. Det er pakket op med de mest vidunderlige smage
Se menuen her på hjemmesiden
Oven i hatten har vinkortet fået en tur, så der er donbbelt “Whamy” på alt det gode
Se det nye vinkort her på siden

P1010334
P1010335
Lisbeth & Bo

Kontakt os

3314 9495