Så er der danske asparges ud over det hele og det betyder aspargesfestival fra tirsdag 14/5

4 retter med asparges i alle retter til 795.-
Det skifter selvfølgelig med årstiden og første udgave ser således ud:
Syltet laks og asparges med salater, mild chili og brødkrumme
Hvide asparges med fjordrejer, Hollandaise, glace og dild
Fricassé af pighvar med grønne og hvide asparges
Stegt grisenakke, paneret skank, sprød svær, asparges og mild hvidløgssauce
Vi sammensætter selvfølgelig en vinmenu til at akkompagnere menuen og den ser således ud:

2017 Lou Payral, Isabelle & Thierry Daulhiac, Saussignac, Frankrig
2015 Muscat, Jean-Louis Mann, Alsace, Frankrig
2014 Chablis, “1 cru, Montée de Tournerre”, BIllaud-Simon, Bourgogne, Frankrig
2016 Auxey-Duresses, Dom. Lafauge, Bourgogne, Frankrig

595.-

Vi glæder os til at servere de bedste danske asparges for jer !!!

På billederne: Grønne asparges, hvide asparges og Søren Wiuff (Mr. Asparges)

Lisbeth
Bo 01
Wiuff

Kontakt os

3314 9495