RESTAURATIONEN tilbyder lokale til ethvert selskab

Velkommen hos RESTAURATIONEN. Her kan vi tilbyde jer et lokale, som I kan bruge til jeres fest, firmamiddag, bryllup eller noget helt fjerde. Kerneværdien hos os er, at gæstens ønsker er i centrum. Dette er der måske mange i restaurationsbranchen, der skriver – men vi mener det. De eneste rammer, vi sætter, er de fysiske. Derudover er der ingen begrænsninger for, hvad I kan benytte vores lokale og venlige betjening til. Vi er nemlig klar over, at krav og behov afhænger meget af det enkelte selskab. Derfor kan vi løse alle opgaver i samarbejde med gæsten.

Gæsten er altid i centrum hos os

Og derfor gør vi alt i vores magt for at skræddersy menu, lokalet og opdækning alt efter, hvad gæsten ønsker. Som sagt sætter vi derfor ingen rammer på forhånd, og hele planlægningen tilrettelægges i en dialog mellem os og jer. Vi har naturligvis vores forslag til eksempelvis retter lavet på sæsonens bedste råvarer, men vi har ikke nogen pakkeløsninger, der er lavet på forhånd, som gæsten skal vælge imellem. Når vi lader gæsten skræddersy betingelserne for middagen, festen eller sammenkomsten, får selskabet en mere personlig udformning – og det er denne, vi værner om.

5
6
7
8

Personlige selskaber hos RESTAURATIONEN ApS

Med de frie rammer kan vi med stolthed sige, at vi kan varetage enhver gæsts ønsker og behov. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, vi tager med glæde imod din forespørgsel. Fang os på tlf. 33 14 94 95 eller pr. mail til onlinebooking@restaurationen.dk.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00