Private dining i København K

Samtalen flyder bare bedre over et godt måltid mad og et lille glas vin, så hvorfor ikke afholde dit næste møde eller forretningsmiddag hos Restaurationen?

Vores selskabslokale, R-Selskaber, er oplagte til private dining i København K, hvor du kan invitere dine forretningsforbindelser eller ansatte til en hyggelig stund og kombinere arbejde med nydelse. Vi sørger for de smukke omgivelser og den gode smagsoplevelse, og I får mulighed for at få nye idéer og inspiration ved at komme lidt ud fra kontoret og tale forretning sammen over en dejlig middag.

Private dining på Restaurationen

Er du interesseret i at booke vores selskabslokale i København K, fx til en businessmiddag, så kontakt os for et tilbud.

Vores selskabslokale

R-Selskaber kan tilpasses ethvert arrangement, fx møder, businessmiddage og private dining. Vores lokaler ligger centralt i København, og er et oplagt sted, hvis I ønsker at tale frit i hyggelige, private rammer, eller hvis I ønsker at give jeres udenlandske forretningsforbindelser en oplevelse med moderne dansk mad.

Lokalerne er indrettet i moderne nordisk stil, og bordene er dækket med service fra Royal Copenhagen. Vores personale er professionelt og diskret, så I ikke bliver forstyrret i jeres samtaler. Fokus er at levere en lækker middag, der kan fungere som smagfuldt bagtæppe for jeres arrangement.

Private dining i hyggelige omgivelser

Vi er sikre på, at private dining i vores hyggelige lokaler i København K vil inspirere til en god og udbytterig samtale. Mætte, glade og tilfredse medarbejdere tænker nemlig bedre, og hvilken bedre måde at imponere forretningsforbindelser på end med en dansk middag i særklasse?

5
6
7
8

Moderne dansk menu

Når du afholder dit møde eller din private dining i vores lokaler, sørger vi for menuen, samt dertilhørende vinmenu hvis dette ønskes. Menuen følger sæsonen og er altid fremstillet af friske råvarer. Stilen er moderne dansk – bæredygtighed, lokale produkter og sæson er i højsædet. Se mere om de skiftende menuer her.

Din tidsplan

Vi er klar over, at forretningsmiddage ofte har en bagkant, fordi de deltagende skal op til et møde dagen efter, eller fordi udenlandske forretningsforbindelser skal med et fly hjem. Derfor sørger vi for at afvikle jeres private dining, så det passer med jeres tidsplan. Vi sørger for at alt flyder, så I også kan være friske til eventuelle møder dagen efter.

Book vores private dining lokaler i København K

Vi har stor erfaring med at arrangere selskaber, fester, møder og private dining, og vi hjælper gerne med at finde ud af, hvordan vi skal sammensætte programmet, så dig og dine forretningsforbindelser får mest muligt ud af det. Vi sørger kort sagt for det hele, så I kan slappe af og fokusere på det, der vigtigt for jer.

Er du interesseret i at booke vores private dining lokaler i København K til din næste forretningsmiddag, så kontakt Restaurationen i dag.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00