Dansk restaurant København K

Pandemi

Det er første gang i Restaurationens snart 29 årige historie, at en pandemi sætter dagsordenen for det at drive restaurant.

Vi tager situationen meget alvorligt og for vore gæsters skyld, tager vi absolut alle mulige forholdsregler. Det gælder både når det gælder personale, tilberedning og servering. I restauranten vil vi med samme omhu sørge for at der er plads mellem gæsterne og luft mellem bordene.

Mad og vin vil blive serveret med samme omhu og øje for service som altid. På den konto ændrer intet sig.
Tværtimod.

Vi holder fanen, kvaliteten og humøret højt !!!

Vi åbnede Restaurationen i hjertet af København K for 25 år siden og har i alle årene arbejdet for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, både med mad og vin og service

Om os

Vi har arbejdet i restaurationsbranchen i mere end 35 år og oparbejdet en enorm erfaring og faglighed. I alle årene har vi fundet inspiration i den rige danske tradition og madkultur, og med Restaurationen har vi ønsket at skabe en dansk restaurant i det centrale København, hvor det moderne danske køkken for en gangs skyld er i centrum.

5
4
6
1
3
2

Selvom vi har været fast inventar på den danske restaurant-scene i et kvart århundrede er vores mision hele tiden at drive Restaurationen fremad mod nye tider. For os er det vigtigt, ikke at hvile på tidligere succeser, men i stedet konstant fokusere på at blive bedre.

Vi har altid arbejdet med lokale råvarer fra små producenter i nærområdet. Mere end 90% af de varer vi bruger er fra Danmark, både for at skåne miljøet og samtidig for at gøre vort køkken så bæredygtigt som muligt. Derfor bruger vi så vidt muligt produkter som er enten biodynamiske eller økologiske.

Vi holder os kompromisløst til den danske sæson med dens skiftende årstider, for på den måde at opretholde ambitionen om at være en dansk restaurant i det centrale København, der altid arbejder med den bedste kvalitet og det største udvalg af friske råvarer.

Vi bruger klassisk håndværk frem for unødige tekniske hjælpemidler i form af køkkenmaskiner, når vi laver mad. Det gør tilberedningen mere ansvarlig og fokuseret, og samtidig bruger det mindre energi og er mere miljøvenligt.

Vores mad er enkel, og vores fokus er først og fremmest på perfekt tilberedning og høj smag. Vi pynter ikke retterne unødigt, men koncentrerer os i stedet om at præsentere råvarerne rent og uspoleret. Det gode håndværk og smagens nuancer er helt centralt for, hvad der i vores øjne giver den bedste oplevelse. Alt i vort køkken er derfor hjemmelavet ned i mindste detalje.

Moderne og nutidig dansk mad præger menukortet, som skifter med årstiderne syv til otte gange om året.

Vores holdning til mad afspejles også i den måde, vi byder vores gæster velkommen på. Vi går op i, at vores gæster har tid til at være sammen, spise, drikke og slappe af. Atmosfæren er afslappet og uformel, betjeningen professionel uden at være anmassende.

Restaurationen er en dansk restaurant i det indre København, hvor vi sætter gæsterne i centrum, så de kan få den bedst mulige aften.

Vi værner om arbejdsmiljøet

Hos RESTAURATIONEN værner vi om vores medarbejdere, da vi ved, at et godt arbejdsmiljø er lig med glade medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os at lægge vægt på, at alt vores personale bliver behandlet med respekt og altid talt til i en pæn tone. De formelle krav er i orden i form af, at alt vores personale er faglærte og ansat på kontrakter, som er i overensstemmelse med overenskomsten mellem 3F og HORESTA.

Derudover mener vi, at det er naturligt at behandle såvel tjenere som kokke ordentligt og respektfuldt – og dette efterlever vi altid. Når vores personale føler sig trygge og glade på deres arbejdsplads, har det selvfølgelig en positiv effekt på gæsternes helhedsoplevelse på restauranten. Et godt humør blandt vores medarbejdere smitter lynhurtigt af på gæsterne, og det er ikke rart – ej heller i orden – hvis der hersker en hård tone blandt medarbejderne, når man er gæst på en restaurant. Derfor gør vi alt i vores magt for, at vores personale er glade og tilfredse med at gå på arbejde hver eneste dag.

Lisbeth & Bo

Vi glæder os altid til at byde vore gæster velkommen
Lisbeth og Bo Jacobsen

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00