Menu

Vort menukort følger sæsonen tæt. Det betyder at maden er forskellig fra årstid til årstid

Om sommeren er maden let, med spæde nye grøntsager, asparges, fjordrejer, fisk, lette kødretter, bær og vilde urter. Om vinteren laver vi mad med knoldgrøntsager, kål, svampe, vildt, svin, vinterfisk, æbler, pærer og nødder.

I alle 27 år vi har eksisteret, har vi brugt urter og svampe fra skov og eng og så vidt som muligt brugt hele dyr, så intet går til spilde. Både fra land og hav.

Madspild har aldrig eksisteret på Restaurationen. Maden er præget af 35 års erfaring som håndværkere og har dybe rødder i den danske tradition. Vi står ved vores gastronomiske arv og stræber efter hele tiden at udvikle og forbedre vores køkken.

Inspirationen til menukortet henter vi i det store og rige danske køkken, uden at være blinde for at der er en verden uden for. Vi lægger stor vægt på at menukortet er varieret, med masser af fisk (Det er umuligt at komme mere end 50 kilometer væk fra kysten, så naturligvis), grøntsager og selvfølgelig kød.

I Danmark findes utroligt mange skønne råvarer, som er unikke og det er en hovedkilde til inspiration og fortsat glæde ved at lave mad.

Dette er vores nye menu. Vi har slanket udvalget lidt, men vi hæver niveauet
Som altid er det sæsonen, de lokale råvarer og håndværket der sætter dagsorden.
For os er det kombinationen af gæsterne, maden, vinen, servicen og varmen i restauranten der skaber den perfekte aften.
Det er gæsternes velbefindende og samværet omkring bordet der er det vigtigste.

Menu

Hvide asparges fra Lammefjorden, fjordrejer,
Sc. Mousseline, glace, surbrødsflager og dild

Barderet buk, sauce med sommertrøfler,
grønne grøntsager med bacon og krydderurter fra skoven
(Vi har altid et fiske alternativ til kødet)

Rabarbertærte glaseret med marengs. Rabarberis med hibiscus
Rabarbertrifli
Rabarbersuppe med hvidchokolade panna cotta
675.-

 

Når man har lyst til lidt mere

Let pocherede danske Rømø østers i ærtecremesuppe med
Champagne og vilde ærteskud
195.-

30 g. Roissini Black Label Caviar, 6 uger lagret og ukonserveret.
Serveret med den klassiske garniture
395.-

Foie gras terrine med rønnebærgelé, salater og brioche
195.-

Ostevognen
Ostene serveres med hvedeboller, scones, knækbrød og pomeranskompot
125.-

Vand ad libitum, med eller uden brus
45.-

Ved allergi, henvend dem venligst til tjeneren.
Ved betaling med kreditkort, vil regningen blive pålagt det af kreditkortfirmaet opkrævede gebyr

 

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00