Maj menu

maj_menu

Så er det tid til ny menu og til de danske asparges, som i år er meget sent på den, på grund af det kolde forårs vejr.

Det nye menukort er selvfølgelig pakket op med asparges, for det er det man spiser fra nu og til Sankt Hans. Vi laver dem i masser af retter og på alle mulige måder.

Samtidig gør vi en undtagelse fra reglen, ved at servere en 4 retters asparges menu til 740.-

Vi er simpelthen nødt til det, for asparges kan man ikke få nok af i den korte sæson de har

Se det nye menukort her: https://restaurationen.dk/menukort/

Og her er aspargesmenuen:

Hvide asparges, fjordrejer, hollandaise og glace

Aspargessuppe med grønne og hvide asparges, sommertrøfler og kørvel

Hornfisk, ragout af grønne asparges og artiskokker, ramsløg ”frit” og Noilly Prat sauce

Sprængt and, peberrod cremesauce, grønne og hvide asparges og fladbælg

740.-

Så er det desuden Store Bededag i morgen og det betyder at vi lukker fra fredag til mandag. Begge dage inklusive.

I må endelig ikke glemme at spise varme hveder med tandsmør på i aften. Et stykke brød som er fantastisk og at spise dem er en af de få unikke brød traditioner vi stadig har.

Rigtig god St. Bededags aften og ferie til alle

P.S. Som det fremgår af billedet, elsker Lisbeth asparges.

Kontakt os

3314 9495