Mad ud af huset

Restaurationen er et brasserie i hjertet af København K, hvor fokus hviler på den stolte, danske madtradition forenet med det klassiske håndværk.

Hvem er vi?

Vi laver mad, både ud af huset og i vores brasserie, ud fra målsætningen om, at stemning og kvalitet skal være i centrum for gæsternes oplevelse. Derfor går vi lige så meget op i enestående service og betjening som i at servere retter, der smelter på tungen og introducerer gæsterne for de bedste smagsoplevelser.

Mad ud af huset i flere årtier

Restaurationen i København K har eksisteret i 27 år, og tilsammen har vi over 35 års erfaring med at drive restaurant og levere mad ud af huset, hvilket har givet os en stærke egenskaber til at skabe madretter, der er ud over det sædvanlige. Igennem vores mad og kvalitetsvin sætter vi stemningen for, at vores gæster kan nyde en aften ude i en afslappet og behagelig stemning.

Mad ud af huset, sæsonens grønt

Varieret udvalg af årstidens råvarer

Vores køkken benytter årstidens råvarer, så du altid kan være sikker på, at retterne er kreeret ud fra de mest friske, lokale produkter. På den måde sørger vi for, at vores menukort altid er varieret og tilpasset de skiftende sæsoner, og samtidig går vi op i, at vores køkken er baseret på principper om bæredygtighed og miljøhensyn.

Både hvad angår vin og mad bestræber vi os på, at størstedelen af vores produkter enten er økologiske eller biodynamiske, og vi gør en stor indsats for at undgå madspild.

5
6
7
8

Lad os arrangere dit selskab med mad ud af huset

Ud over et besøg i selve restauranten, har du også mulighed at bestille mad ud af huset fra restauranten i det centrale Købehavn K. Hvis du bor i København eller omegn, og står for at skulle holde et stort selskab, kan vi tilbyde at arrangere det for dig.

Du har mulighed for at holde det enten i selve Restaurationen, i vores smukke selskabslokaler eller et helt tredje sted. Drejer det sig eksempelvis om en firmajulefrokost eller bestyrelsesmiddag, som I ønsker at afholde internt i virksomheden, kan vi stå for alt det praktiske i form af at levere mad ud af huset til jeres arrangement, såvel som stille op med tjenere til at servere maden for jer.

Mad ud af huset fra Restaurationen

Hvor finder du os?

Ønsker du at besøge vores restaurant eller få en tur i vores selskabslokaler, er vi nemme at få fat på. Du kan både ringe til os, sende en e-mail eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Her kan du både bestille bord såvel som mad ud af huset. Vores restaurant ligger midt i Københavns Indre By på hjørnet af Vognmagergade og Møntergade, kun 10 minutters gang fra Nørreport Station. Vores centrale placering midt i København gør det let for os at komme til og fra din adresse, når vi skal levere mad ud af huset.

Kontakt os gerne for mad ud af huset

Vil du vide mere om hvilke menuer vil tilbyder i vores brasserie eller til vores koncept med mad ud af huset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager også meget gerne imod forslag, hvis du har specielle ønsker til den den mad og vin du ønsker leveret.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00