Konfirmationsfest København

En konfirmation er en vigtig mærkedag, ikke blot for konfirmanden, men også for familie og venner. Det er dagen, hvor man som ungt menneske træder ind i en ny fase af sit liv, og det skal selvfølgelig fejres med manér. Er du på udkig efter stemningsfulde lokaler til en konfirmationsfest i København, så tilbyder vi hos Restaurationen
at slå dørene op for enten vores restaurant eller vores selskabslokaler. Kontakt os i dag for at fastsætte en dato for dit arrangement, eller læs med her for uddybende information.

Vi sætter rammerne for din unikke dag

Restaurationen ligger på Møntergade 19, 1116 København K, og har mere end 25 års erfaring med gourmetmadlavning og service i absolut særklasse. I forlængelse af vores restaurant har vi selskabslokaler, som vi lejer ud til fx konfirmationsfester, bryllupper og julefrokoster. Vores filosofi er, at ethvert selskab er unikt, og vælger du at afholde din konfirmationsfest i vores lokaler i København, tager vi os god tid til at kortlægge dine ønsker og behov for den helt særlige dag. Vil du hellere holde arrangementet i dit eget hjem, tilbyder vi også cateringmenuer.

Festlige konfirmationslokaler i centrum af København

Ligesom vores menu er vores selskabslokaler også inspireret af den nordisk/danske, minimalistiske stil med et lille tvist. Hos os går design, æstetik og praktikalitet op i en højere enhed, for at skabe de bedste rammer for konfirmandens store dag. Lige meget om du vælger at afholde din konfirmationsfest i vores restaurant eller i vores selskabslokale “R”, får du stemningsfulde lokaler med en central placering i centrum af København, så dine gæster let kan komme til og fra arrangementet.

5
6
7
8

Fokus på både smag og æstetisk udtryk

Når din gæster ankommer, kan I samles om en forfriskning på vores hyggelige mezzanin, indrettet af Bolia, og når I er klar, kan I nyde en smagfuld menu sammensat af vores dygtige hold af kokke. Vores menukort sammensættes altid ud fra årstidens råvarer, så du kan forvente en skøn forårsmenu bestående af fx asparges, fjordrejer, lette kødretter, bær og vilde urter til din konfirmationsfest i København.

Hos Restaurationen ved vi, at en konfirmation er en ganske særlig dag, og derfor dækker vi bordene med moderne designklassikere fra bl.a. Holmegaard, Georg Jensen og Royal Copenhagen, der er med til at løfte stemningen til dit arrangement.

Book lokaler til din konfirmationsfest i København

Vores selskabslokaler kan altså være med til at sætte de perfekte, stemningsfulde rammer for din konfirmationsfest i København. Vil du vide mere om Restaurationens historie, vores menu eller vinkort, kan du læse med her på hjemmesiden, og ellers er du velkomne til at kontakte Restaurationen på telefon 33 14 94 95 eller mail onlinebooking@restaurationen.dk. Vi glæder os til at vise dig de mange muligheder, der er i vores hyggelige selskabslokaler.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00