Godt nytår

Så er vi tilbage fra juleferie og er klar med et helt nyt menukort
Masser af moderne dansk vintermad , fyldt med smag og lavet af noget andet end det sædvanlige.

Oksekæber, tunger, poussiner, torsk, pighvar (….som Saltimbocca), varm kartoffelsalat, vinterkål og salater, hønselever på toast med champignon (…som bare er en af de bedste svampe der findes), julesalat og mørk pighvar bouillon.

Desserterne er som altid et kapitel for sig og byder på moccakage, citronfromage, syltede pærer, abrikostrifli og sveskeis med Toscakage.

Vi fortsætter naturligvis ud af den vej vi har arbejdet på i over 28 år:
Moderne dansk mad, Lokale råvarer i sæson, ingen kemi, ingen maskiner, nul madspild, ingen “Time slots”, ordentlige arbejdsforhold efter overenskomstreglerne og fokus på gæsterne og den gode aften.
Se det nye menukort her på hjemmesiden

Vi glæder os til at se jer alle til endnu et år med rigtig mad

P.S. På billedet: Bo med en poussin og ja, den er lige til en portion

Kontakt os

3314 9495