Forbind en aften ude med en lille night-cap menu

slide4

Du kender det sikkert; dilemmaet du står i, når du har været i teateret eller biografen og har valgt den forestilling, der går kl. 19, der gør det for tidligt at spise inden, men også svært at finde et sted at spise efter.

De fleste køkkener åbner op for aftenens gæster kl. 17 og lukker ned igen kl. 21. Det er uheldigt for dig, der gerne vil finde et sted at spise efter 21, da de fleste køkkener dermed er lukkede. Det synes vi hos Restaurationen er ærgerligt, og derfor kan du hos os altid komme forbi til et let måltid – også senere end kl. 21.

Tilpas aftenen efter dine behov

I vores hyggelige restaurant i København K, serverer vi tirsdag til lørdag delikate lette sene retter, så du også kan gå i seng mæt, selvom du går i biografen kl.19.

Vores sene menu koster 495 og indeholder både to forskellige lette retter og et dertilhørende glas vin til hver ret og ønsker du at slutte af med en lækker dessert, er det selvfølgeligt også muligt. Den sene menu er for dig, der ynder at henfalde til den sydlandske lassiaz-faire dagrytme med sene frokoster og sene aftenmåltider.

Overskud og overblik

Det sene måltid er altså dels en fordel i forhold til at nyde et senere måltid mad, hvilket kan gøre det lettere at få aftenprogrammet til at hænge sammen. 

Hos Restaurationen byder vi dig inden for både tidlig og sen aften, og derfor er vi også et oplagt valg for dig, der ønsker at forbinde en aften ude med en late night-cap menu. Vores skønne lokaler i hjertet af København skaber en rolig, rummende og hyggelig atmosfære – de perfekte rammer for dit aftenmåltid.

Hvis du vil være sikker på at kunne få bord, er det altid en god ide at booke bord på forhånd enten online eller via telefon, men du er også velkommen til, at tage chancen og kigge uanmeldt forbi. At aftenen bliver uforglemmelig er i sidste ende op til dig, men hos Restaurationen gør vi vores for at sikre, at det bliver en aften du sent glemmer.

 

Kontakt os

3314 9495