Forårsstemning i køkkenet

slide2

Solen er endelig begyndt at stå højere på himlen, små blomster titter frem fra den opvarmede jord og vinteren er for alvor på retræte. Foråret er for tiden endelig ved at bide sig fast efter nogen kolde, mørke måneder, og det betyder også massere af vækst for en masse nye råvare.

Du kan derfor ikke kun glæde dig til længere og lysere dage, men også glæde dig til nye smage og farver på menukortet i mange restauranter rundt om i landet.

Et menukort i løbende forvandling

Hos Restaurationen går vi op i bæredygtighed, lokalitet og kvalitet og derfor ændrer vores menukort sig med sæsonerne, hvilket både er en fordel for produktionen og for dig. Ved at tilpasse sig forårets præmisser skaber vi ikke kun mad, der smager fantastisk og passer ind i konteksten, vi sørger også for at undgå unødvendig import, lang transport og unaturlige og usunde vækstbetingelser for råvarerne.

Hos Restaurationen prioriterer vi de danske stolte madtraditioner, men krydrer dem med et tvist – altid betinget af den pågældende årstid.

Med foråret lige for døren, kan du som gæst hos Restaurationen derfor glæde dig til at nye råvarer snart fylder i køkkenet og i vores gæsters maver. Det indebærer blandt andet lette forfriskende anretninger med spæde nye grøntsager, asparges, fjordrejer, fisk, lette kødretter, bær og vilde urter.

Kom i forårsstemning

Er du interesseret i at komme i gastronomisk forårsstemning, så kontakt os og hør nærmere om vores forskellige menuer, eller se menukortet på vores hjemmeside, som løbende bliver opdateret. Hvis du vil være sikker på at kunne få bord, er det altid en god ide at booke bord på forhånd enten online eller via telefon, men du er også velkommen til, at tage chancen og kigge uanmeldt forbi.

Kontakt os

3314 9495