Firmamiddag i København K

Lige meget om du skal have møde med kunder eller kollegaer, er middagen den perfekte ramme. God mad og drikke i hyggelige omgivelser kan tilføje en ny dimension til mødet, og er under alle omstændigheder mere inspirerende end et kedeligt, bart mødelokale.

Vil I inspireres af nye smagsindtryk under jeres møde, tilbyder Restaurationen firmamiddage i København K, når I trænger til at komme ud fra kontoret en tur. Kontakt os i dag for mere information om private dining og firmamiddage i vores lokaler i København K.

Moderne dansk menu til din firmamiddag

Restaurationen har stor erfaring med at arrangere forskellige selskaber og arrangementer, heriblandt møder, firmamiddage og private dining. Vores selskabslokale, R-Selskaber, lægger op til, at I kan tale privat sammen mange mennesker, mens I nyder vores moderne danske mad. En firmamiddag i vores restaurant i København K er en oplagt mulighed for at gøre et godt indtryk på kommende samarbejdspartnere.

Får du udenlandske forretningsforbindelser på besøg, kan de hos Restaurationen stifte bekendtskab med det moderne danske køkken, som det fortolkes af vores dygtige kokke. Menuen sammensættes efter sæsonens bedste råvarer, så vi kan tilbyde en frisk og lækker menu hele året rundt. Se sæsonens menu her.

5
6
7
8

Book en firmamiddag i København K

Vil du have fred og ro til at spise en middag med dine nye forretningsforbindelser, eller til at drøfte strategi over et godt glas vin, så er en firmamiddag hos Restaurationen i København K et oplagt valg. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at give jer og jeres gæster en god og behagelig oplevelse i vores hyggelige lokaler på Møntergade 19, 1116 København K. Kontakt os i dag for mere information eller for at bestille bord til din næste firmamiddag.

Har dit selskab en bagkant? Lad os det endelig vide, så sørger vi for at jeres businessmiddag flyder, så I stadig kan komme hjem i ordentlig tid.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00