Event kalender 2020


UGE 7 PÅ RESTAURATIONEN

I uge 7 (11-15/2) er der Vinterferie. Ferien hvor man for alvor har brug for at forkæle sig selv i en kold tid.
Derfor giver vi, med en speciel menu, vore gæster muligheden for at gøre netop det.
En menu til en hyggelig pris, så man kan hygge sig hele aftenen uden at pengepungen kommer til skade.

Menu

  • Kompot på røget hellefisk med grov sennepscreme, glaskål, kapers og toast Melba
  • Bagt sej og jomfruhummer med krydderurteolie, grønkål, urter og bisque med dild
  • Yoghurt is med agurk, citron og sort peber
  • Perlehønebryst med panade og ”varme” krydderier, ragout af svampe og æggeblommekartofler, estragoncremesauce
  • Mazarin med pomerans, hvid chokolade og pistacie/mynte-knas
  • Nougatparfait med karamelliserede nødder
  • ”Æblekage” i terrine med creme Chantilly og gelé

Pris: 350.-
(Eksl. Bookinggebyr)

Vinmenu: 500,-
2015 El Rocallis, Can Rafols del Caus, Penedes, Spanien
2016 Riesling Alter Reben Trocken, Schloss Vollrads, Rheingau, Tyskland
2005 Ch. Lanessan, Cru Bourgeois Supérieur, Haut-Médoc, Bordeaux, Frankrig
2009 Saussignac, “Cuvée Marie Jeanne”, Ch. Payral, Frankrig

Bord kan reserveres via dette link:
https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/4596/vinterferie-pa-restaurationen-2020


Verdens musik og top gastronomi

Så er der igen chancen for at se en af vor tids største guitarister live på Restaurationen.

Torsdag 16/4 spiller Georg “Jojje” Wadenius med sit band Cleo på Restaurationen. Aftenen starter med mad og vin og fortsætter så med en virkelig intimkoncert. Man sider bogstaveligt talt på skødet af nogen af de bedste musikere i verden.

“Jojje” har spillet med alt hvad der kan kravle og gå af topkunstnere: Blood, Sweat & Tears, Steely Dan, the Saturday Night Live Band, Luther Vandross, Roberta Flack, Diana Ross, Aretha Franklin, Donald Fagen, Simon & Garfunkel, Joe Thomas, Michael Franks, Joe Henderson, Ronnie Cuber, Backstreet Boys, Dionne Warwick, Dr. John

Han bakkes op af det dygtigste og mest velspillende band bestående af: Per Lindvall, trommer, Lars Larry Danielsson, bas, Jesper Nordenström, keyboards. Musikere som i deres egen ret har spillet med de bedste i verden.

Aftenen starter 18:30 med Champagne og 3 retters menu. Ca. kl. 22:00 starter koncerten og derunder kan man købe drinks, øl og vin.
(Champagne med appeteizere 125.-, 3 retters menu, 665.-, Kaffe med hjemmelavede petits fours, chokolader og småkager 65.-, Koncertbillet 300.-)

Det burde give 1165.-, men vi glæder os sådan til denne aften at vi sæter prisen til:

900.- pr. gæst

Bestil bord via dette link: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/events/book/98/2


Søndagsfrokost på Restaurationen

Søndag d. 19/4 skal vi spise søndagsfrokost sammen. Kl. 13:00 mødes vi og så bliver det ligesom hos farmor (..eller mormor)

3 retter som de blev lavet, den gang der for alvor blevet lavet mad der hjemme

Menu

  • Tarteleter med høns og champignon i Madeirasauce
  • Dampet laks med sauce Hollandaise, spinat, asparges kartofler og dild
  • Othello lagkage med flødeskum

Pris: 525.-

Der bliver åbnet for reservationer lidt længere henne på året


ASPARGES FESTIVAL

I maj og juni er de danske asparges uforligneligt gode og derfor er vi nødt til at holde asparges festival med en 4 retters menu hvor alle retter er med asparges

Vi serverer menuen fra d. 19/5 til og med d. 6/6. Bestil bord i god tid, der plejer at være rigtig mange som vil spise den danske asparges.

Menuen koster 795.-

og vi pusler naturligvis også en vinmenu til retterne

Den gode 500.-
Den fantastiske 750.-


Søndagsfrokost på Restaurationen

Søndag d. 27/9 skal vi igen spise søndagsfrokost sammen. Kl. 13:00 mødes vi og så bliver det ligesom på landet, men med en menu som kunne fremkalde minder om det gamle ordsprog:
”Vi lever et liv bonden aldrig ser”

3 retter som den gang der for alvor blevet lavet mad der hjemme

Menu

  • Torsk i mayonnaise på smørristet brød med kapers og dild
  • Klavesteg stegt som vildt med braiseret julesalat, pommes rissolées og Waldorff salat
  • Tricoloreis, varme vafler og flødeskum

Pris: 525.-

Der bliver åbnet for reservationer lidt længere henne på året


VI FORKÆLER VORES GÆSTER I EFTERÅRSFERIEN

I uge 42 er det efterårsferie, midt i det vejrligt uforudsigelige efterår. Der hvor man virkelig har brug for lidt forkælelse. Derfor har vi i lighed med sidste år valgt at forkæle vore gæster med et efterårsferie arrangement, hvor man kan nyde en fem retters menu til en hyggelig pris.

Prisen for menuen er 350.-

Der bliver åbnet for reservationer til uge 42 efter sommerferien


Vildt menu på Restaurationen

Vi synes det er tid til en rigtig vildtmenu.
Derfor laver vi i uge 4 og 44 (20/10 – 31/10) en luksus vildtmenu

Menu

850,-


MORTENS AFTEN

10/11 er det Mortens aften og traditionen tro serverer vi helt klassisk Mortens aften menu:

735.-

(Man kan selvfølgelig bede om en tur med ostevognen inden dessert)

Der bliver åbnet for reservationer lidt længere henne på året

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00