Det er stadig vinter

Det er stadig vinter, selv om det mere føles som om efteråret bare har fortsat fra oktober sidste år.

Det forhindrer os ikke i at starte nyt menukort, med masser af den gode danske vintermad. I sprængt lidt af forårets finurligheder, som fx røget stenbidder og rogn.

Som altid er der moderne dansk sæsonmad, med fokus på kvalitet, håndværk og smag.
Vi er klar med farserede gåsehalse, små ænder til 2 kuverter trancheret ved bordet, pot au feu med havtaske, jomfruhummer og hummerpølser. Torskerogn, kalveskank og stenbidderrogn med fåreyoghurt og røget stenbidder.

I det søde køkken er der stadig æbler og pærer, både som salat, is og tærter. Den indbagte is er på kortet igen og den er vel og mærke bagt i ovnen og ikke bare brændt med en gasbrænder. Ingen smutveje på Restaurationen.

Vi glæder os til at byde alle vore gæster på fantastisk dansk vinter (efterårs) mad.
Se menuen her på hjemmesiden

P.S. Som det fremgår af billedet er Bo meget glad for farseret gåsehals

Kontakt os

3314 9495