Bryllupslokale København

En bryllupsfest er en af tilværelsens helt store mærkedage, og fortjener derfor også at blive afholdt i omgivelser, der yder den store dag, og de lykkelige omstændigheder, retfærdighed. Er I på udkig efter et bryllupslokale i København, der kan sætte rammerne for jeres særlige dag, så tilbyder Restaurationen smukke og stemningsfulde selskabslokaler i København K. Kontakt os for at forhøre jer om ledige datoer, eller læs med her for en uddybende beskrivelse af vores selskabslokaler.

En løsning tilpasset jeres behov

Hos Restaurationen har vi mange års erfaring med planlægning og udførelse af private og offentlige arrangementer, som fx bryllupper. Selvom vi har huset mange fester, er vores udgangspunkt dog, at ethvert arrangement er unikt, og vi tilpasser derfor vores løsninger, så de kommer til at stemme overens med jeres forventninger til den store dag.

Vi tilbyder både at dække op i vores selskabslokale “R”, i selve Restaurationen eller endda i dit eget hjem, hvis det er det, du ønsker. Lige meget hvad du vælger, tilbyder vi at stå for både mad, drikkevarer og servering i topklasse. Både vores selskabslokale og restaurant ligger i centrum af byen, så dine gæster let kan komme til og fra bryllupslokalet i København.

5
6
7
8

Romantisk bryllupslokale til din fest

Vælger du at afholde din bryllupsfest i vores lokaler, kan du være sikker på, at der er styr på hver enkelt detalje. Vi overfører den kvalitet og det serviceniveau, vi dagligt tilbyder i Restaurationen til jeres arrangement, så I kan slappe af og nyde jeres dag i selskab med venner og familie.

Vores bryllupslokale er indrettet efter at give gæsterne en behagelig og æstetisk oplevelse. Vi har en mezzanin med lounge indrettet af Bolia, perfekt til at nyde en aperitif inden maden eller mens gæsterne ankommer. Herefter kan I sætte jer til bords for at nyde en menu sammensat i samarbejde mellem dig og vores dygtige kokke. Bordene dækkes med service og glas fra Royal Copenhagen, Georg Jensen og Holmegaard, for at sikre et stilfuldt og smukt udtryk til jeres bryllupsmiddag.

Book vores bryllupslokale i København i dag

Vores bryllupslokale i København sætter altså de perfekte rammer for en dag i kærlighedens, og gourmetens, tegn. Er I interesserede i at høre mere om Restaurationens historie, vores menu eller vinkort, kan I læse med her på hjemmesiden, og ellers er I velkomne til at kontakte Restaurationen på telefon 33 14 94 95 eller mail onlinebooking@restaurationen.dk. Vi glæder os til at vise jer, hvordan vi kan skabe de perfekte rammer for jeres store dag i vores bryllupslokale i København.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet er åbent 18:00 - 21:00