Så er det tid til den anden vinter menu i 2019

Sæsonen skifter hurtigt, så hele menukortet er nyt. Absolut alt er skiftet

Vi serverer Stendidderrogn, rødspættepaupiette med kammuslinger, kartoffelsuppe med havtaske og trøffel, danske blæksprutter, “pot au feu” med havkat og muslinger og alt det andet fantastiske havet byder på om vinteren

Der er duer og sprængt lam (…en fuldstændig overset dansk specialitet), chokolade, jordbær og vanilleis (…selvfølgelig med vafler med cognac-smørcreme), æbler med syltede abrikoser fra sommeren og karamelliseret butterdej med karamelcreme .

Vi trækker på og fornyer den store danske gastronomiske tradition. Uden kemi, maskiner og unødig pynt, som intet gør for kvaliteten af håndværket.
Fordi vi stædigt har holdt fast i vores egen stil, håndværk og kvalitet, som pejlemærket i vort køkken, er vi blevet dem der ikke laver det samme som alle de andre.
Vi glæder os til at ser på Restaurationen, til moderne dansk vintermad

Se menukortet her på hjememsiden
På billederne: Stenbidderrogn, pighvarfinner, dansk blæksprutte, sandart, sprængt lam, regnbueis, nougatcreme og karamelliseret butterdej

Vintermenu
Vintermenu
Vintermenu
Vintermenu
Vintermenu
Vintermenu
Vintermenu
Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00
[buttons]