Så er det blevet 2018 og vi er i gang igen

Årets første menukort er på plads og vi har fyldt det op med moderne dansk mad. Både i det salte og søde køkken.
Masser af sæson varer tilberedt med håndværket i front, uden kemi, maskiner. Igennem hele vores 26 årige virke, har tankerne om bæredygtighed, nul-spild og den danske sæson, været vores pejlemærker. For os ikke noget nyt, men det vi har brugt som retningslinjer i samfulde de 40 år vi har været i faget.

Det nye menukort er fyldt med fisk, skaldyr, østers, grøntsager, kød, frugt og bagværk. Som det altid er i vintersæsonen, er der også masser af sylt (surt som sødt), henkogte ting, confiteret kød og smagssatte olier.

I kan se det nye menukort her på hjemmesiden

Bedste hilsner
Lisbeth & Bo Jacobsen

  • 10
  • 7
  • 13
  • 14
  • 9
  • 12
  • 8
  • 11
På billederne ses:

Havsnegle, torskerogn (Både fersk og røget), svinebov og de pølser som blev lavet af boven, brød med kartofler (Til sandart), grønkål og Belle de Boscop æbler, som bliver til den skønneste kompot. Nåeh ja og så lige Lisbeth som er i fuld gang med desserterne.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00