Dansk restaurant København K

Vi åbnede Restaurationen i hjertet af København K for 24 år siden og har i alle årene arbejdet for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, både med mad og vin og service

Om os

Vi har arbejdet i restaurationsbranchen i mere end 35 år og oparbejdet en enorm erfaring og faglighed. I alle årene har vi fundet inspiration i den rige danske tradition og madkultur, og med Restaurationen har vi ønsket at skabe en dansk restaurant i det centrale København, hvor det moderne danske køkken for en gangs skyld er i centrum.

1
2
3
4

For et par år siden blev vores dygtige køkkenchef gennem 8 år, Andreas Rank, medejer, så vi er nu tre, der driver Restaurationen fremad mod nye tider. For os er det vigtig ikke at hvile på tidligere succeser, men i stedet konstant fokusere på at blive bedre.

Vi har altid arbejdet med lokale råvarer fra små producenter i nærområdet. Mere end 90% af de varer vi bruger er fra Danmark, både for at skåne miljøet og samtidig for at gøre vort køkken så bæredygtigt som muligt. Derfor bruger vi så vidt muligt produkter som er enten biodynamiske eller økologiske.

Vi holder os kompromisløst til den danske sæson med dens skiftende årstider, for på den måde at opretholde ambitionen om at være en dansk restaurant i det centrale København, der altid arbejder med den bedste kvalitet og det største udvalg af friske råvarer.

Vi bruger klassisk håndværk frem for unødige tekniske hjælpemidler i form af køkkenmaskiner, når vi laver mad. Det gør tilberedningen mere ansvarlig og fokuseret, og samtidig bruger det mindre energi og er mere miljøvenligt.

Vores mad er enkel, og vores fokus er først og fremmest på perfekt tilberedning og høj smag. Vi pynter ikke retterne unødigt, men koncentrerer os i stedet om at præsentere råvarerne rent og uspoleret. Det gode håndværk og smagens nuancer er helt centralt for, hvad der i vores øjne giver den bedste oplevelse. Alt i vort køkken er derfor hjemmelavet ned i mindste detalje.

Moderne og nutidig dansk mad præger menukortet, som skifter med årstiderne syv til otte gange om året.

Vores holdning til mad afspejles også i den måde, vi byder vores gæster velkommen på. Vi går op i, at vores gæster har tid til at være sammen, spise, drikke og slappe af. Atmosfæren er afslappet og uformel, betjeningen professionel uden at være anmassende.

Restaurationen er en dansk restaurant i det indre København, hvor vi sætter gæsterne i centrum, så de kan få den bedst mulige aften.

om_os

Vi glæder os altid til at byde vore gæster velkommen
Lisbeth og Bo Jacobsen, Andreas Rank, køkkenchef

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Book et bord

Book et bord

Klik her og book et bord nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Her præsenteres dagligt lækre retter

Kogebog Dk

Kogebog

Kogebog med opskrifter på moderne dansk mad

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00