Nyt menukort

Sæsonerne skifter med lynets hast. Der kommer grønt fra skov og mark og fiskene er ikke de samme som for 14 dage siden.

Derfor skifter vi igen menukortet på Restaurationen

Oksekød, gris, fjæsing, vilde salater og messer af andet godt

Vi er klar fra 21/3!

Læs mere | Read more

Smag kult vin hos Restaurationen

Kult vin er vin som ingen har smag, men alle enten taler om, eller drømmer om at smage. Vinene fra Az. Agr. Miani i Friulien i Italien, er kultvine. Sjældne, kun smagt af de få og af en uhørt høj kvalitet. Igen i år arrnangerer D.W.C. v/ Finn Klysner og Restaurationen vinmiddag med vine fra Az. Agr. Miani, Friulien, i Italien.

En middag som vi godt tør hævde ikke kan opleves andre steder i verden!

Enzo Pontoni som ejer og er vinmager på Az. Agr. Miani er indiskutabelt en af de største personligheder i den italienske vin verden. Det usædvanligt grundige markarbejde, kombineret med uhørt præcist kælderarbejde, resulterer i de bedste vine Italien kan byde på.

Enzo Pontoni arbejder uden kemikalier og har så lavt et udbytte på sine marker at produktionen er meget lille og derfor er det næsten umuligt at opdrive hans vine.

Gennem et langt samarbejde, er det lykkedes D.W.C. at få en årlig fast allokation af Miani vinene. Dette nyder Restaurationen heldigvis godt af og år efter år holder vi derfor vinmiddag, for at præsentere de nyeste vine fra Miani.

I år her vi mulighed for at præsentere endnu flere vine end før.

Middagen afholdes torsdag 23/3 kl. 19:00 og koster 2450,-

Læs mere om arrangementetors

Læs mere | Read more

Så er vinterferien næsten forbi

Tirsdag d. 21/2 starter vi helt nyt menukort.

Vi er allerede ved at gøre klar. Blandt andet har vi fået hele lam hjem fra
Pilegården. Som man kan se på billederne, er Bo i fuld gang med at gøre dem
klar.

På billederne: Bo med lam, grovstykket lam (7 min. så er den ged barberet
(Gammel håndværker-rotte)), udbenede bove og pølser lavet af bovkødet: De
er smagt til med hvidløg, persille, sort peber, chili og stjerneanis.

mad_feb_2017

Læs mere | Read more

Så er Restaurationen tilbage på banen efter endt juleferie

mad_2017

Vi er fulde af energi og meget glade for at kunne byde vore gæster på et sprit nyt menukort med, masser af moderne dansk vintermad:

Fasan med tourte og trøffel, kartoffelgratin med østers og chip, ”Osso Bucco” med flydende guld, friterede pighvarfinner, kammuslinger med ræddiker og peberrod, flynder og jomfruhummer i ragout og ikke mindst en perlerække af desserter:

Nougatis med bagte vinterfrugter, hvid chokolade/moccafragelité og glaseret citrontærte med pærer i citronsirup.

Kom og spis varmende og revitaliserende vintermad i en kold tid

Se hele kortet her på hjemmesiden!

Læs mere | Read more

Juleferie

julekort_2017

Restaurationen er lukket for juleferie fra og med 22/12 2016 til og med 9/1 2017.

Vi ønsker alle vore gæster en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår!

Lisbeth & Bo Jacobsen, Andreas Rank

Læs mere | Read more

Middag og verdens musik på Restaurationen

Nu kan vi kalde det en tradition.

Fredag d. 4/11 spiller Jorge Wadenius med band, for tredje år i træk deres unike blanding av funk og melodisk fusion, jazz og blues på Restaurationen.
I år er bandet udvidet med to gæste artister, Ida Sand og Mathias Heise, så det bliver en meget stor aften, hvor man kan opleve verdensklasse musik på den mest intime måde
Bandet består af:

Georg ”Jojje” Wadenius, Guitar, Jesper Nordenström, Keys, Lars ”Larry” Danielsson, Bass, Per Lindvall, Trommer, Mathias Heise, mundharpe, Ida Sand, vokal

Aftenen starter kl. 18:30 med Aperitif, tre retters menu og entré til koncerten:
695.-
(normal-pris 790.-)

Er man ikke til at spise før Jorge Wadenius spiller (22:00), kommer man 21:45 og prisen for koncerten er 200.-
Vine vælger man ganske som man har lyst og under koncerten vil der være mulighed for at købe vin, øl og drinks i baren.
Der er begrænset plads til denne aften, så bestil i god tid. Sidste år var komplet udsolgt og mange kom efter middagen for at høre musikken.

Læs mere | Read more

Man tror det er løgn, men julen står for døren

julemenuAllerede nu reserverer vore gæster bord til deres julemiddag. Både i Restaurationen og i vores ”Private dining room” R selskaber. Derfor er vi allrede nu klar med menukortet til jul. Vi starter kortet tirsdag d. 22/11 og fortsætter frem til og med d. 21/12.

Vi får hurtigt optaget i julen, så det bedste er at bestille så tidligt som muligt, hvis man vil have bord.

Menuen kan I se her på hjemmesiden ved at ”Trykke” her eller på på Julemenu knappen. Den er pakket med moderne dansk mad i smuk juleudførsel.

Vi glæder os sådan til jul

Læs mere | Read more

Så er Restaurationen i gang efter sommerferien

Vi har fået ladt batterierne op og glæder os så meget til at lave moderne dansk sensommermad til vore gæster.
Boksen er fyldt med guld fra det danske land og det nye menukort er pakket med retter, som viser hvad sæsonen byder på.
Krabber, jomfruhummer, makreller, rokkevinger, østers og meget andet fra havet. Fra landet er der dansk oksekød (..og vi behøver vel ikke skrive tørhængt, vel?), poularder fra Pilegården (de bedste i Danmark, lufttørret dansk skinke og meget andet.
Grøntsagerne er fantastiske i år, fordi de har været længe om at modne, så dem tilbereder vi som altid masser af. Selleri, persillerødder, porrer, løg, tomater, frilands salater og krydderurter ud over det hele.
Desserterne er søde, friske og fyldt med sen sommer æbler, hindbær, hyldebær og blomster, bagværk, is og cremer. Alt det der får vore gæster til at gå glade hjem.
På billederne ses råvarer, retter, kød der ikke er ”runet”, kokke i højt humør, vores nye tjener Rose (Til venstre) og nye tjenerelev Maria (Til højre)

Læs mere | Read more

Dansk madtradition med et nutidigt twist

book_bord_bottom

Danmark er et land med mange traditioner, og det gælder også inden for vores gastronomiske univers. Kartofler, fisk, og kål har været og er stadig for mange danskere en fast bestanddel af hverdagsmaden, som både unge og ældre ynder at spise. Dog har de sidste par års nyfortolkning af det nordiske køkken sat gang i mange danskeres forståelse af og ønske til dansk madlavningskunst, og hos Restaurationen leverer vi i den forbindelse inspiration og velsmag.

Med mere end 24 års madhistorie i bagagen, prioriterer vi hos Restaurationen hele tiden at udvikle os. Det betyder, at du hver sæson kan se frem til et nyt sæsoninspireret menukort, der tager udgangspunkt i stolte danske madtraditioner med et twist. Foruden gode solide råvarer, bestræber vi os på altid at sammensætte menuerne, så de indeholder et overraskende element, der gør anretningen til en fryd for smagsløgene.

Dansk mad med et twist – både i smag og i anretning

Vores køkken meget på anretningen af maden og producerer inspirerende retter både for øje og mund. Maden sammensættes af sæsonen bedste råvarer, som tilberedes på klassisk vis kombineret med smukke, unikke anretningsmåder, som gør maden endnu mere appetitlig og spændende.

Om I besøger restauranten, booker vores selskabslokale eller holder festen hjemme i privaten, kan I altid være sikre på, at Restaurationen leverer madoplevelser ud over det sædvanelige. I alle tre tilfælde kokkererer, anretter og serverer vi vores mad ud fra overbevisningen om, at mad gerne må overraske både visuelt og gastronomisk, uden at det går ud over den gode smagsoplevelse – tværtimod.

Lad Restaurationen inspirere dig

Til at opfylde opgaven drives vores køkken af et kompetent og erfarent team bestående af tre dygtige kokke, der alle lever og brænder for både udførelsen og udviklingen af den danske gastronomi. Restaurationens varierende og inspirerende menu er derfor et resultat af mange års dedikation til gastronomien, hvor udvikling og fornyelse har været i fokus, altid forankret i klassisk, traditionel dansk madkunst.

Er du også glad for den danske mad tænkt i nye baner, er Restaurationen et oplagt valg til dig. Om det drejer sig om et besøg i restauranten, leje af vores festlokaler eller mad ud af huset, er vi klar til at facilitere en gastronomisk rejse ud i det danske madlandskab. Book bord på forhånd enten online eller via telefon, eller tag chancen og kig forbi vores restaurant i hjertet af København uanmeldt.

Vi glæder os til at lave mad til dig!

Læs mere | Read more

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2017

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2017

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00