Så er vi klar med vores julemenukort

Så er vi klar med vores julemenukort. Alt for tidligt vil nogen sige, men der er allerede mange der har spurgt efter det og endnu flere der har bestilt bord. Vi har pakket kortet op med “Jule-guld” og som altid er slagstykket vores helstegte svineskanke, trancheret ved bordet.
Som man kan se på billedet glæder Bo sig rigitg meget til det bliver jul.
(Vi får hurtigt udsolgt i restauranten, såvel som i vores selskabslokale, så det gælder om at bestille bord)
Se julemenuen her på hjemmesiden ved at trykke på “Julemenu 2018” knappen i øverste højre hjørne

Bo 01
Lisbeth

Læs mere | Read more

Efterårsferiemenu

I efterårsferien, uge 42, hygger vi som altid om vores gæster med en god menu til en mere end hyggelig pris

I år ser menuen således ud:

Menu
Rillette af varm røget ørred, syltet selleri, æg, rogn og dild
Bagt sej, jomfruhummer etuvée med urter og smørbagte porre
Æbleis, marinerede æbler og dansk æblebrændevin
Braiseret Limousine kalv fra Pilegården, rødvins sauce, kartoffel bagt i butterdej med svampe, kåldolmer med svampe

3 desserter
Valnøddetærte og abrikos syltet med kardemomme
Honningis med ristet kokos
Lyschokolade flødebolle

300.-

Til de som elsker god vin, har vi sammensat en vinmenu, hvor vi har været i krogene for at finde guld, til den bedste pris.

Vinmenu
2009 Riesling Spätlese, ”Eltviller Sonnenberg”, J.B. Becker. Rheingau, Tyskland
2012 Pouilly-Fuissé, Dom. Robert Denogent, Bourgogne, Frankrig
2013 Barolo, Az. Agr. Livia Fontana, Piemonte, Italien
10 års Tawny Port, Quinta Devesa, Duoro, Portugal

500.-

I kan booke bord via dette link:
https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2351/restaurationen-uge-42

De foregående år har vi haft prop-udsolgt, så det kan betale sig at være i god tid.
Vi glæder os til at hygge med vore gæster i ”Kartoffelferien”. Hygge fordi vi ikke har ”time slot” fis, bare fordi vi har et specialarrangement.

Læs mere | Read more

Så er sommerferien forbi og vi åbner igen tirsdag 21/8

Som altid med masser af sæsonens bedste varer. Poularder fra landet. Lam fra Pilegården, sommeræbler (Guldborg) fra Lammefjorden, taskekrabber og ikke noget man ser så tit: Modne danske figner fra Lisbeths fætters have og skovhindbær.
Vi glæder os rigtig meget til at lave moderne dansk sensommermad med fokus på råvarer, håndværk, kvalitet og enkelhed befriet for ligegyldig pynt.

Kom og nyd den danske sensommermad sammen med os.
Se den nye menu her på hjemmesiden.

P1010284
P1010285
P1010286
P1010289
P1010290

Læs mere | Read more

Sommerferie lukket fra 1/7 – 20/8

Så er vi gået på sommerferie, efter en fantastisk sommer. Vi håber den fortsætter, så alle kan få en vidunderlig sommerferie.
Vi har lukket fra og med 1/7 til og med 20/8
Mens I har ferie kan i se menuen til efter ferien, her på hjemmesiden

Vi ønsker alle vore gæster en dejlig sommer
Bedste hilsner
Hele holdet fra Restaurationen
P.S. Der er enkelte ledige pladser omkring spisebordet, hjemme hos Lisbeth & Bo 16 og 18/8
Check arrangementet her under feltet “Nyheder”

sommerferielukker

Læs mere | Read more

Nyt Menukort

Når poularderne fra pilegården kommer, så er det for alvor blevet sommer

De fineste fugle der findes og de er at finde på vores nye menukort.

Fra tirsdag 29/5 er menukortet sprit nyt og proppet med alt det gode danske som sommeren bringer.
Asparges, fjordrejer, jomfruhummer, pighvar, rødspætter, sommerbuk, alle de vidunderlige grøntsager og selvfølgelig bunker af jordbær.

Faktisk så mange at alle desserterne på det nye menukort er med jordbær.
I kager, som is, flamberet, marineret og så på alle de andre måder

Kom og spis moderne dansk sommermed.

P.S. Om vinteren er “Kogebogen” på mange sider. Man hekser og broderer for at drive varerne frem til at være gastronomi. Om sommeren er “Kogebogen” på en side, hvor der står: “Lad nu være med at ødelægge grøntsagerne” SLUT

Læs mere | Read more

Menu Juni

Menuen for juni

Havtaske marineret med lime, hovedsalat med flødedressing, asparges og persille

Asparges suppe med fjordrejer, glace, sprød brødkrumme og dild

Rødspætte paupiette med fars og kammuslinger, asparges, sauce med ansjoser og sprødt brød

Barderet sommerbuk, sauce med sherry, grønne asparges og sommer trøffel

Læs mere | Read more

1. maj er det 40 år siden Lisbeth & Bo gik i lære som kokke

Det vil de gerne fejre med en stor aften fyldt med mad, vin og hygge
Derfor er der på denne aften kun en menu med tilhørende vine:

2006 Champagne, Magnum, Taittinger, Frankrig
Serveret med 3 slags appeteizere og Kammerskinke

Menu

Hjemmelavet spegeskinke med grønne asparges, sommertrøffel og spansk kørvel
1998 Riesling Kabinet Halbtrocken, Sommerhauser Reifenstein”, Schloss Sommerhausen, Franken, Tyskland

Sandart quenelle østers på spinat med fumét og purløg
2014 ”L’Extreme”, Les Clos Perdus, igp, Côtes Catalanes, Roussillon, Frankrig

Tartelet med hvide asparges, fjordrejer, glace og dild
2012 Condrieu, “Verchery”, Clusel-Roche, Côtes-du-Rhône, Frankrig

Hummer hotdog med svampe, bisque, surt og estragon
2015 Savigny-Les-Baune, ”1. Cru, Les Vergelesses”, Dom. Dublère, Bourgogne, Frankrig

Pomelo is med snaps

Helstegt svinenakke (trancheret ved bordet), spidskåldolmer, ærter Française , demi glace og sprød svær
2004 Ch. Cantenac Brown, 3. Cru, Margaux, Bordeaux, Frankrig

3 danske oste med scones, knækbrød og garniture
2004 Rosso del Gnemiz, Ronco del Gnemiz, Colli Orientale del Friuli, Italien
2007 Bianco, Ronc de Vico, Colli Orientale del Friuli, Italien

3 desserter:

Passionsfrugtis ”en surprise”
2012 Ch. Gravas, Sauternes, Bordeaux, Frankrig
Citronfromage
2013 Scheurebe Beeren auslese, ”Sommerhauser Stackleberg”, Schloss Sommerhausen, Franken, Tyskland
Hvid chokolademousse med rabarber flambé (Tilberedt ved bordet)
10 års Ruby, Pineau des Charentes, Ch. Beaullon, Cognac, Frankrig

Kaffe med fruens hjemmelavede petits fours, chokolader og småkager
Avec

3000.-

Man kan bestille via dette link: http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2009/40ars-jubilaeum?_ga=2.115846342.1302193869.1523262688-647333356.1494593071

Lisbeth
Bo 01

Læs mere | Read more

Så er det snart påske og Restaurationen lukker for ferie hele ugen

Efter påske, tirsdag 3/4 åbner vi med helt nyt menukort. Som altid er det et kort med moderne dansk mad, hovedsageligt præget af fisk og grønt, uden kødet bliver glemt

Blandt andet Rokkevinge terrine med mynte og Duer med trøffelfars. Som man kan se er Bo rigtig glad for sine ny filerede duebryster.
Rokkevingerne er helt friske og de behøver ingen hjælp til at sætte sig som terrine, andet end deres egen naturlige stivelse
Man kan se det nye menukort her på hjemmesiden

Vi ønsker alle vore gæster en rigtig god påske

Bedste hilsner
Lisbeth & Bo Jacobsen
P.S. Vi bringer lige et billede af en påskehare. Blot for den gode stemnings skyld

Læs mere | Read more

Vinteren kører for fuldt tryk og Restaurationen laver helt menukort i pagt med årstiden.

I samfulde de næsten 27 år vi har eksisteret, har den danske sæson sat dagsordenen for vort køkken.
Lokale råvarer, håndværk og fokus på smag og kvalitet, har altid været og er vores pejlemærker.
Igen har vi lavet et menukort som er pakket op med moderne dansk mad. Både i det salte og søde køkken.
Vi gør os umage for at variere tilberedningsmetoderne og holder fast i et naturligt køkken, hvor det er hænder og erfaring der laver maden, i stedet for maskiner. Vi fravælger unødig pynt for at koncentrere os om det der er essensen af gastronomi, nemlig råvarebehandling, smag, balance i retterne. Kort sagt: Kvalitet

Billederne vise et udsnit af retterne på det nye menukort, fyldt med masser af fisk og grøntsager, kød, vinterfrugter og alt det andet der hører vinteren til:

  • Rødspætte marineret med kærnemælk og østers, toppet med stenbidderrogn og julesalat “Cole Slaw”
  • Jomfruhummergratin med grønkål og selleri
  • Hønsecreme suppe med jordskokker, kammuslinger, smørristet brød og dild (…og ja, den er kogt på høns)
  • Gåseterrine med indmad, 3 slags surt og rønnebærgelé
  • Stegt foie gras på brioche med græskar chutney
  • Paneret stegt kalve skank med velouté, champignon, brisler, mandler og korender i vinaigre
  • Smørstegt helleflynder, falsk surkål, snegle, persillesauce og friterede hvidløg
  • Nøddekage med smørcreme, valnødekrokant

Kom og spis alt den skønne vintermad det danske køkken byder på.
I kan se hele menukortet her på hjemmesiden

Læs mere | Read more

Så er det blevet 2018 og vi er i gang igen

Årets første menukort er på plads og vi har fyldt det op med moderne dansk mad. Både i det salte og søde køkken.
Masser af sæson varer tilberedt med håndværket i front, uden kemi, maskiner. Igennem hele vores 26 årige virke, har tankerne om bæredygtighed, nul-spild og den danske sæson, været vores pejlemærker. For os ikke noget nyt, men det vi har brugt som retningslinjer i samfulde de 40 år vi har været i faget.

Det nye menukort er fyldt med fisk, skaldyr, østers, grøntsager, kød, frugt og bagværk. Som det altid er i vintersæsonen, er der også masser af sylt (surt som sødt), henkogte ting, confiteret kød og smagssatte olier.

I kan se det nye menukort her på hjemmesiden

Bedste hilsner
Lisbeth & Bo Jacobsen

  • 14
  • 13
  • 8
  • 10
  • 7
  • 12
  • 11
  • 9
På billederne ses:

Havsnegle, torskerogn (Både fersk og røget), svinebov og de pølser som blev lavet af boven, brød med kartofler (Til sandart), grønkål og Belle de Boscop æbler, som bliver til den skønneste kompot. Nåeh ja og så lige Lisbeth som er i fuld gang med desserterne.

Læs mere | Read more

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00