Menukort

Vort menukort følger sæsonen tæt. Det betyder at maden er forskellig fra årstid til årstid

Om sommeren er maden let, med spæde nye grøntsager, asparges, fjordrejer, fisk, lette kødretter, bær og vilde urter. Om vinteren laver vi mad med knoldgrøntsager, kål, svampe, vildt, svin, vinterfisk, æbler, pærer og nødder.

I alle 24 år vi har eksisteret, har vi brugt urter og svampe fra skov og eng og så vidt som muligt brugt hele dyr, så intet går til spilde. Både fra land og hav.

Madspild har aldrig eksisteret på Restaurationen. Maden er præget af 35 års erfaring som håndværkere og har dybe rødder i den danske tradition. Vi står ved vores gastronomiske arv og stræber efter hele tiden at udvikle og forbedre vores køkken.

Inspirationen til menukortet henter vi i det store og rige danske køkken, uden at være blinde for at der er en verden uden for. Vi lægger stor vægt på at menukortet er varieret, med masser af fisk (Det er umuligt at komme mere end 50 kilometer væk fra kysten, så naturligvis), grøntsager og selvfølgelig kød.

I Danmark findes utroligt mange skønne råvarer, som er unikke og det er en hovedkilde til inspiration og fortsat glæde ved at lave mad.

Ved allergi, henvend dem venligst til tjeneren.

Betales der med kreditkort, pålægges regningen det af kreditkortfirmaet opkrævede gebyr

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Book et bord

Book et bord

Klik her og book et bord nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Her præsenteres dagligt lækre retter

Kogebog Dk

Kogebog

Kogebog med opskrifter på moderne dansk mad

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00