Lisbeth Jacobsen

Lisbeth Jacobsen har ligesom Bo Jacobsen viet sit liv til gastronomien.

Efter sin opvækst i Hadsten flyttede hun som ung til København, hvor hun startede i restaurationsbranchen i 1978, samme år som sin mand.

Hun kom i lære på Hotel Royal og blev udlært som både kok og tjener i starten af 80’erne. De første par år som udlært arbejdede Lisbeth på forskellige restauranter, men i 1987 blev hun kok på Kommandanten, som hendes mand bestyrede, og siden da har Lisbeth og Bo Jacobsen kørt et professionelt parløb, drevet af en fælles kærlighed til håndværket og den gode mad.

Siden 1991 har ægteparret Lisbeth og Bo drevet Restaurationen i fællesskab, og her er det Lisbeth, der tager sig af dessertkøkkenet, af oste og bagværk samt af selve driften af restauranten.

Lisbeth er først og fremmest drevet af ønsket om at dygtiggøre og har som evig målsætning, at kvaliteten skal være i top, både hvad angår maden og betjeningen. Hun er altid på udkig efter nye smage, råvarer og muligheder der kan udvikle restauranten. Det primære er dog gæsterne, og derfor stræber hun sammen med Bo altid efter at skabe det gode værtskab, som kan danne ramme om de bedste smagsoplevelser.

3

 

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2017

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2017

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00