Foråret er over os, selv om det kan være lidt svært at få øje på det, mellem regn og blæst

På Restaurationen er menukortet helt nyt og vi prøver at bringe foråret ind i menukortet, selv om jorden er gold og bar. Det er kort sagt årstiden, hvor en bagekartoffel skal ligne forår.

Des uantaget er kortet pakket op med moderne dansk forårsmad. Mad præget af fisk, skaldyr, grøntsager og selvfølgelig også kød.

Frilandssalater og kåler fra Lammefjorden, røget stenbidder og rogn, jomfruhummer og helleflynder, muslinger og guleærter og alskens andet guf fra det danske land.
I det søde køkken er der linsetærter, citronfromage, hvidchokolade/kaffe fragelité, cacaosorbet og abrikosis. Lutter gode sunde sager
Vi glæder os til at se vore gæster spise moderne dansk sæson mad

På billederne: Pighvar (Rå), kåler, kartoffelpavé, Anna laver pocheret æg, perlehøne, pighvar, linsetærte, citronfromage, moccafragelité.

Vintermenu
P1010479
P1010480
P1010482
P1010484
P1010485
P1010486
P1010487
P1010488
Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00