Event kalender 2019

UGE 7 PÅ RESTAURATIONEN

I uge 7 (12-16/2) er der Vinterferie. Ferien hvor man for alvor har brug for at forkæle sig selv i en kold tid.
Derfor giver vi, med en speciel menu, vore gæster muligheden for at gøre netop det.
En menu til en hyggelig pris, så man kan hygge sig hele aftenen uden at pengepungen kommer til skade.

325.- (+ booking gebyr)


Søndagsfrokost på Restaurationen

Søndag d. 31/3 skal vi spise søndagsfrokost sammen. Kl. 13:00 mødes vi og så bliver det ligesom hos farmor (..eller mormor)

3 retter som de blev lavet, den gang der for alvor blevet lavet mad der hjemme

500.-

Biletter købes via vores hjemmeside. Tryk blot ”reserver bord” og bestil.


ASPARGES FESTIVAL

I maj og juni er de danske asparges uforligneligt gode og derfor er vi nødt til at holde asparges festival med en 4 retters menu hvor alle retter er med asparges

Vi serverer menuen fra d. 14/5 til og med d. 1/6. Bestil bord i god tid, der plejer at være rigtig mange som vil spise den danske asparges.

Menuen koster 795.- og vi pusler naturligvis også en vinmenu til retterne


VI FORKÆLER VORES GÆSTER I EFTERÅRSFERIEN

I uge 42 er det efterårsferie, midt i det uforudsigelige efterår. Der hvor man virkelig har brug for lidt forkælelse. Derfor har vi i lighed med sidste år valgt at forkæle vore gæster med et efterårsferie arrangement, hvor man kan nyde en fem retters menu til en hyggelig pris.

I år ser menuen således ud.

Laks tatar i røget laks, ”Chimichurri”, fennikel salat og dild
Bagt sej og jomfruhummer, estragonsauce, selleri som puré med røget salt og syltet
Æbleis med marineret æble og æble akvavit
And glaseret med honning og peber, croquette, kål og kartoffel bagt med urter, brød knas med citron og persille

Mandelkage med nougatcreme og krokant
Appelsinparfait med orangekompot
Pære terrine mad lyse rosiner og marengs

Prisen for menuen er 325.-

Hvis I har lyst til en vinmenu der matcher menuen. Så har vi også lavet sådan en:
Vinmenu

2013 Riesling Spätlese Trocken, ”Walluffer Walkenberg”, Rheingau, Tyskland
2014 Pollux “Sous Voille”, Champ Divin, Jura, Frankrig
2014 Beaune 1. Cru, Camille Giroud, Bourgogne, Frankrig
2002 Riveslates “Ambré 15/10”, Dom. Casenove, Roussillon, Frankrig
500.-

Vi har åbnet for bookninger, som I kan lave via dette link:
https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/events/book/98/2
Det gælder om at være i god tid, da vi altid har udsolgt i efterårsferien


Vildt menu på Restaurationen

Vi synes det er tid til en rigtig vildtmenu.
Derfor laver vi i uge 44 (29/10-2/11) en luksus vildtmenu

Menu

850,-

Bestil bord via vores hjemmeside. Tryk blot ”reserver bord” og bestil på dag I vil komme.


MORTENS AFTEN

10/11 er det Mortens aften og traditionen tro serverer vi helt klassisk Mortens aften menu:

735.-

(Man kan selvfølgelig bede om en tur med ostevognen inden dessert)

[buttons]