Event kalender 2017

Uge 7 på Restaurationen

snemaendI efterårsferien 2016 holdt vi 25 års jubilæumsarrangement. Det var en kæmpe succes. Masser af glade gæster og super stemning. Derfor har vi valgt at gentage succesen i vinterferien.

5 retters menu for 250.- (+gebyr)

For at bestille bord skal der bookes gennem vores hjemmeside på: www.restaurationen.dk

Vi glæder os rigtig meget til at forsøde vore gæsters vinterferie med dejlig mad og vin
Bedste hilsner Lisbeth & Bo Jacobsen, Andreas Rank

50 TOP WINES på Restaurationen

topwinesD.W.C. v/ Finn Klysner og Johs. M. Klein vinimport holder søndag d. 12/3 50 TOP WINES festival på Restaurationen.

Begge inviterer deres producenter fra hele verden og mere end 20 kommer til Danmark for at præsentere deres vine. Alle er de det ypperste fra deres region og de har masser af deres vine med under armen.

Det er en unik chance for at smage et kæmpe udvalg af verdens bedste vine, møde de der laver dem og få kædet menneske og det vi elsker at drikke sammen
Restaurationen disker op med snacks, brød og vand, så man har lidt at stå imod med

Følg linket her for at se mere om festivallen og købe biletter:
http://billetto.dk/50topwines2017

Kult vin er vin som ingen har smag, men alle enten taler om, eller drømmer om at smage

Vinene fra Az. Agr. Miani i Friulien i Italien, er kultvine. Sjældne, kun smagt af de få og af en uhørt høj kvalitet.

Igen i år arrnangerer D.W.C. v/ Finn Klysner og Restaurationen vinmiddag med vine fra Az. Agr. Miani, Friulien, i Italien.

En middag som vi godt tør hævde ikke kan opleves andre steder i verden

Enzo Pontoni som ejer og er vinmager på Az. Agr. Miani er indiskutabelt en af de største personligheder i den italienske vin verden. Det usædvanligt grundige markarbejde, kombineret med uhørt præcist kælderarbejde, resulterer i de bedste vine Italien. kan byde på.

Enzo Pontoni arbejder uden kemikalier og har så lavt et udbytte på sine marker at produktionen er meget lille og derfor er det næsten umuligt at opdrive hans vine.

Gennem et langt samarbejde, er det lykkedes D.W.C. at få en årlig fast allokation af Miani vinene. Dette nyder Restaurationen heldigvis godt af og år efter år holder vi derfor vinmiddag, for at præsentere de nyeste vine fra Miani.

I år her vi mulighed for at præsentere endnu flere vine end før.

Middagen afholdes torsdag 23/3 kl. 19:00, med følgende menu og vine:

2015 Malvasia
Serveret med 3 slags appeteizere

2015 Chardonnay ”Zitelle”
Glaserede østers med mild karry, æble og dild

2015 Ribolla Gialla ”Petarin”
Stegt marineret blæksprutte med syltede asparges, saltet citron og estragon

2015 Friulano ”Filipi”
”Croque Monsieur” med torsk, jordskok, Vendsyssel ost og tørret multerogn

2015 Savignon Bianco ”Saurint”
Stegt sandart, persillesauce, fennikel, muslinger og friteret salvie

2013 Merlot ”Filipi”
Oksehale i bouillon med karamelliserede perleløg, shitake svampe og kørvel

2013 Merlot ”Buri”
Griseskank croquette, rødbede glaseret i vinaigre
Glaseret grisebryst med stegt æble og honning

Kaffe med Lisbeths hjemmelavede petits fours, chokolader og småkager

2450.-

Vi glæder os så meget til denne helt unikke middag, hvor der for en gangs
skyld virkelig er tale om kult-vine. Verdensklasse vine som alle taler om
og som er så sjældne at stor set ingen har smagt dem.

Vi anbefaler at man bestiller bord hurtigt, da vi ikke har mere end 40
pladser til arrangementet.

Bestil bord på www.restaurationen.dk

Asparges festival 2017

aspargesI maj og juni er de danske asparges uforligneligt gode og derfor er vi nødt til at holde asparges festival med en 4 retters menu hvor alle retter er med asparges

Vi serverer menuen fra d. 16/5 til og med d. 3/6. Bestil bord i god tid, der plejer at være rigtig mange som vil spise den danske asparges.

Menuen koster 740.- og vi pusler naturligvis også en vinmenu til retterne

Ekstravagant middag for 10 gæster hjemme hos Lisbeth og Bo

middagLige inden vi lukker op efter sommerferie, arrangerer vi tre eksklusive aftener, i vort eget hjem.

Torsdag. 24/8, fredag 25/8 og lørdag 26/8

Vi og vores køkkenchef og partner Andreas Rank arrangerer tre middage, hvor vi hver aften, serverer en 7 retters menu, parret med vine i magnum flasker, for bare 10 gæster

Vine til alle retter i magnum flasker og selvfølgelig 3 forskellige vine til de 3 desserter. Vi går i gemmerne og finder sjældne og spændende vine frem i privat kælderen.

Efter middagen kaffe, avec og fruens hjemmelavede petits fours, chokolader og småkager.

Prisen for middagene er 3500.- pr. gæst

Der kan bestilles pladser til de 3 aftner allerede nu, på www.restaurationen.dk
Scroll til området ”Hjemme hos Lisbeth og Bo” når der bookes bord.

Da der er lang tid til de tre aftner, får I først at vide hvad menuen og vinene er når vi kommer tættere på dagene. Det bliver under alle omstændigheder meget ekstravagant.

Vi glæder os til at byde inden for i privaten……og I slipper nok ikke for at Bo swinger med vinylerne (Jazz, soul o.a.)

Bedste hilsner Lisbeth & Bo Jacobsen, Andreas Rank

Mortens aften

gaes10/11 er det Mortens aften og traditionen tro serverer vi helt klassisk Mortens aften menu:

660.-

(Man kan selvfølgelig bede om en tur med ostevognen inden dessert)

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Book et bord

Book et bord

Klik her og book et bord nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Her præsenteres dagligt lækre retter

Kogebog Dk

Kogebog

Kogebog med opskrifter på moderne dansk mad

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00