Efterårsferiemenu

I efterårsferien, uge 42, hygger vi som altid om vores gæster med en god menu til en mere end hyggelig pris

I år ser menuen således ud:

Menu
Rillette af varm røget ørred, syltet selleri, æg, rogn og dild
Bagt sej, jomfruhummer etuvée med urter og smørbagte porre
Æbleis, marinerede æbler og dansk æblebrændevin
Braiseret Limousine kalv fra Pilegården, rødvins sauce, kartoffel bagt i butterdej med svampe, kåldolmer med svampe

3 desserter
Valnøddetærte og abrikos syltet med kardemomme
Honningis med ristet kokos
Lyschokolade flødebolle

300.-

Til de som elsker god vin, har vi sammensat en vinmenu, hvor vi har været i krogene for at finde guld, til den bedste pris.

Vinmenu
2009 Riesling Spätlese, ”Eltviller Sonnenberg”, J.B. Becker. Rheingau, Tyskland
2012 Pouilly-Fuissé, Dom. Robert Denogent, Bourgogne, Frankrig
2013 Barolo, Az. Agr. Livia Fontana, Piemonte, Italien
10 års Tawny Port, Quinta Devesa, Duoro, Portugal

500.-

I kan booke bord via dette link:
https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/2351/restaurationen-uge-42

De foregående år har vi haft prop-udsolgt, så det kan betale sig at være i god tid.
Vi glæder os til at hygge med vore gæster i ”Kartoffelferien”. Hygge fordi vi ikke har ”time slot” fis, bare fordi vi har et specialarrangement.

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00