Det er efterår og råvarerne skifter med lynets hast

Det gør vores menu naturligvis også.
Vildt, gris, laks, torsk, rødtunge, havtaske og jomfruhummer. Alt sammen med efterårets grøntsager, frugt og nødder.
Vi koger, braiserer og steger. Bager, damper og pocherer. Alle de klassiske tilberedningsmetoder er i spil og variationen er stor. Ganske som råvareudbuddet byder.

De syltede ting er også på banen. Indbagt jordbæris, rønnebærgelé, syltede asparges og confiteret poulardeindmad.

Chokoladen er tilbage i desserterne og det samme er kaffe, hård nougat og mandlerne.

Se det nye menukort via dette link: Menukort

P.S. Fonderne er køkkenets DNA. Særpræget der sætter køkkenet i sin egen klasse. På Restaurationen bliver de passet som små børn og er altid lavet i huset

Book bord på Restaurationen

Book et bord

Book bord på Restaurationen nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Retaurationen præsenterer dagligt lækre retter

Eventkalender 2018

Eventkalender

Se Restaurationens eventkalender for 2018

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00
[buttons]