Bo Jacobsen

Bo Jacobsen har arbejdet 37 år i restaurationsbranchen og har viet sin karriere til at bevare og udvikle dansk madkultur.

Han startede med at læse historie på universitet, men indså hurtigt, at hjertet først og fremmest bankede for gastronomien. Han startede i faget i 1978 og blev udlært i 1981 på Roy Hurtigkarls legendariske Restaurant Gastronomique.

Det var dog ikke udelukkende den franske gastronomi, der trak i Bo Jacobsen. I stedet er det ønsket om at kombinere fransk madtradition med kærligheden til det danske køkken, der har drevet ham i årenes løb. Først på Kommandanten, som han åbnede sammen med sin kone Lisbeth i 1987, og siden 1991 på Restaurationen. Her har Bo Jacobsen nu i over 20 år arbejdet for at perfektionere sit håndværk, drevet af en stor kærlighed til den rige danske madtradition.

For ham er det netop lysten, der driver værket. Lysten til at arbejde seriøst med de bedste danske råvarer, lysten til konstant at lade sig inspirere af de råvarer, som den danske natur har at byde på, og på den måde gøre dansk madkultur nutidig og levende.

Når Restaurationen til næste år kan fejre 25 års jubilæum, betyder det ikke, at Bo Jacobsen nu kan hvile på laurbærrene oven på succesen. Tværtimod arbejder han mere end nogensinde på at udvikle sit køkken.

For Bo Jacobsen er kun det bedste godt nok, og kærligheden til god mad er som altid i centrum.

2

 

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Book et bord

Book et bord

Klik her og book et bord nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Her præsenteres dagligt lækre retter

Kogebog Dk

Kogebog

Kogebog med opskrifter på moderne dansk mad

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00