Andreas Rank

Andreas Rank er den nye generation, der skal sikre videreførelsen af Restaurationen og værne om det danske kvalitetskøkken.

Andreas har arbejdet i faget i 13 år, siden han som 18-årig gik i lære på Hotel Fåborg Fjord. Han blev udlært i 2005, og rejste derefter fra det hjemlige Fyn til København for at aftjene sin værnepligt i Livgarden. Han endte med at blive hængende i hovedstaden og blev i 2007 ansat som køkkenchef på Restaurationen.

I 2013 blev han partner og medejer, og derved er arvefølgen sikret, så Restaurationen fortsat kan udvikle sig og udleve ambitionerne om at servere god, dansk mad i moderne og hyggelige rammer.

Andreas arbejder konstant på at øge sin viden og forbedre sit håndværk, for efter hans mening kan man altid blive bedre til sit arbejde, og ambitionerne er tårnhøje. De udspringer af hans store kærlighed til den rige danske tradition, og dansk madkultur har da også været en konstant understrøm i Andreas’ arbejdsliv.

For Andreas handler det dog ikke blot om at bevare gamle madtraditioner, men også om at forny og udvikle traditionerne og håndværket, så det forbliver spændende og udfordrende smagsoplevelser.

Privat danner Andreas par med Line, og sammen blev de forældre i 2014.

om_os

R Vinbar

R Vinbar

Uformel stemning og service på top niveau

Book et bord

Book et bord

Klik her og book et bord nemt og hurtigt

Tavlen

Tavlen

Her præsenteres dagligt lækre retter

Kogebog Dk

Kogebog

Kogebog med opskrifter på moderne dansk mad

Kontakt os

3314 9495

Kontakt

Restaurationen

Møntergade 19
1116 København K

+45 3314 9495
onlinebooking@restaurationen.dk

Smiley rapport

Åbningstider

Mandag LUKKET Søndag LUKKET

Køkkenet lukker 22:00